aneb NIC PRO KONZERVATIVNÍ KARNISTI, tohle je progresivismus v jídle jako „kráva“
No, vedle toho, že jsem veganem 100% patnáctým rokem, tak čím dál více tu stravu zjednodušuju, zkouším stále jíst lehčeji.
Teď se pokouším vrátit do roku 2014, kdy jsem celý rok jedla nevařenou rostlinnou stravu a bylo mi na ní hrozně dobře, tolik energie a navzdory tomu kvantu, co jsem toho snědla, jsem měla úplně optimální váhu.
Takže už delší dobu se odhodlávám navázat na svůj stravovací odkaz z r.2014 a ještě více tu mou stravu zjednodušit, ne na úkor kvality.
Tedy dnešní oběd vypadá takto:
placky z naklíčené pohanky a lněného semínka, drcených para ořechů, osolené s kořením s kořením
+
salát z rukoly nasekané na ultradrobno promíchané se sumahem (dá tomu nakyslou chuť), drcenými japalenos papričkami, sušenými pivovarskými kvasnicemi a trochou olivového oleje, lehce osolené.
Je to ultra dobré.
Plus jsem si k tomu dala dezert z 3 lžic MACA sušené (prodává se taky v tabletách) rozmíchané v ovesném mléce do takového lahodného krému a mango na to nakrájené
A uvidím, jak to půjde dál, ráda bych na této stravě vydržela.
Pro inspiraci Vaše Zdena